Ο Μίκαελ Σκίμπε μιλώντας πριν από την προπόνηση της Εθνικής ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία ανέφερε πως έχει μιλήσει με τον Ο. Βλαχοδήμο αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα από τις FIFA/UEFA.

Ο Γερμανός τεχνικός εκτός αυτού, αναφέρθηκε τόσο στο προσεχές παιχνίδι με την Ουγγαρία όσο και για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Αναλυτικά:
"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα, απ' ότι με την Ουγγαρία. Πρέπει να πάρουμε την εκδίκησή μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να πιέσουμε περισσότερο και πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση των παικτών. Λόγω των αρκετών ντέρμπι που είχαν κάποιοι είναι πιο κουρασμένοι, είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δούμε ποιοι είναι έτοιμοι να παίξουν την Παρασκευή.

Οι τέσσερις βαθμοί θα μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν την πρωτιά. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς της Παρασκευής.

Απ' τη μία είμαι ευχαριστημένος γιατί οι μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν σημαντικούς παίκτες απ' την άλλη όμως θα μας λείψουν οι παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό. Οπότε θα έχουμε απουσίες.

Έχω μιλήσει με τον Ο. Βλαχοδήμο. Του εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει για την Ελλάδα όμως θα πρέπει να δούμε τι θα πουν και οι FIFA/UEFA για το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχει αγωνιστεί και με τη Γερμανία".