Παίκτες και τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος εμφανίζονται πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με τη Βοσνία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει τη νίκη, για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020, έναντι των αντιπάλων της.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Δημήτρη Σιόβα. Εκτός “μάχης” για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τεθεί ο Κώστας Μήτρογλου και στη θέση του έχει κληθεί ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Όλα δείχνουν πως η εθνική θα παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Σιόβα και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Κούτρης και Μπακάκης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ζέκα και Σάμαρη να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών χαφ. Οι Μασούρας, Μπακασέτας και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης. Στις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Κουρμπέλης στο βασικό σχήμα και να πάρει θέση μπροστά από τα στόπερ και πίσω από τα δυο κεντρικά χαφ. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Μασούρας θα μείνει στον πάγκο και ο Φορτούνης θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Μπακασέτα στο δεξί και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Βόσνιοι αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τους Σέχιτς, Τσίβιτς, Ζουκάνοβιτς, Μπίτσακσιτς, Τοντόροβιτς, Μπέσιτς, Κόγιακ, Πιάνιτς, Βίσκα, Μιλόσεβιτς και Τζέκο.